Kategoriarkiv: PR

ny udgivelse – Vi var mennesker i skyggernes tid – ny udgivelse

Forfattere i Juelsminde støtter Knæk Cancer

 

Jul i Juls-minde udkommer 31/10-2020

Prisen bliver overkommelige 125,-

Jul i Juls-minde er en humoristisk og fabulerende julefortælling, der tager sit afsæt i Bjerre Herred, hvor nisserne har fået nok af menneskenes stress og jag.

Julekalenderen er henvendt til et voksent publikum og har eventyrets magiske afsæt om, at menneskene skal lære og indse noget væsentligt, førend de kan komme i hus med juleglæde og julestemning.

For læseren venter der en rejse med et blandet persongalleri af mennesker og nisser. Hvordan skal menneskene indse, at julestemningen er vigtig?

”Snart konstaterer stort set alle i mængden i deres stille sind, at eftersom ingen biler fungerer længere, og at stort set alle på halvøen arbejder udenfor ismurens kontante afgræsning, så er stort set alle afskåret fra at tage på arbejde.

(…) De nyder tanken om et par dage fri fra den travle hverdag. Den slags ved de dog instinktivt, at de ikke skal råbe for højt om, da hele tidsånden vil være på nakken af dem. Derfor tier de med deres inderste følelser af kærkommen frihed.”

Jul i Juls-minde foregår i Bjerre Herred, er illustreret af lokale illustratorer, skrevet af en lokal forfatter og udgivet på et lokalt forlag.

Området, der ligger på Juelsminde-halvøen, er normalt kendt for alt andet end ismure og indelukke. Bjerre Herred er kendetegnet ved dets bakker, kyst og skov. Hovedbyen i Bjerre Herred er Juelsminde, der hvert år trækker et stort antal turister til de vidtstrakte strande og dejlige skovområder.

Fortællingen kan læses af alle, der har et ønske om julestemning. Jul i Juls-minde blev påbegyndt længe inden, vi havde hørt om Corona, og er derfor ikke en bagvendt kommentar til det frygtede virus. Den bør dog alligevel læses af alle, der har et ønske om at genfinde nogle gamle juledyder fra før verden gik af lave.

“Vi var mennesker i skyggernes tid”. Udkommer 21. marts 2018

Vi var mennesker i skyggernes tid følger vi en ung sønderjyde i en tysk skyttegrav under 1. verdenskrig i den sidste time inden angrebet kendt som “ Den store tyske forårsoffensiv” i 1918. Hovedpersonen er en reflekteret ung mand og meget af den sidste tid, inden det farlige angreb, går med tilbageblik og refleksioner omkring livet, døden, kærligheden, kultursammenbrud, Gud og alt derimellem…

Køb/forudbestil bogen:

hos forlaget Forlaget brændpunk

Hos Saxo boghandel

eller et signeret eksemplar hos forfatteren ved henvendelse på empey@empey.dk

Helt ude i Hampen – Fodbold og Old Boys

Helt ude i Hampen - Fodbold og Old Boys

Jeg er en stolt forfatter.

Min nye skrøne er netop pr. september 2016 landet i handlen:

Kort beskrivelse af skrønen

Anders L. Kjeldsen er igen på spil. Nu er det i rollen som træner for en broget flok Old Boys spillere i Hampen. Der skal tænkes i utraditionelle strategier, hvis Hampen skal vinde over formstærke Ejstrupholm. Anders forestiller sig at fire angribere og en boksspiller er løsningen …

Der er blot et problem: Hampen IF’s Old Boys hold står uden en back. Tilsyneladende kan den nytilflyttede fodboldfilosof i Hampen være løsningen på alle Anders L. Kjeldsens fodbolddrømme …

“Helt ude i Hampen – Fodbold og Old Boys” er en selvstændig fortsættelse af “Helt ude i Hampen – En skrøne”.

Det er en (næsten) sanddru, grotesk og til tider morsom beretning fra overdrevet. Det er en kærlighedserklæring til landsbysamfundet. Det er en kærlighedserklæring til al egenart.

“Helt ude i Hampen” er en talemåde, der bruges flittigt i folkemunde. Det er også et sted. Hampen er en landsby i Midtjylland. Hampen er at sammenligne med andre danske landsbyer. Talemåden om det der er “helt ude i Hampen”, har noget tilfælles med skrønen. Begge henviser til det fantastiske, det usandsynlige, men vigtigst af alt; de har en sandhed med sig. Husk på det, næste gang nogen siger helt ude i Hampen til dig! Det kan være fantastisk, det kan være ufattelig pinagtigt, og det er garanteret forekommet. En skrøne er ikke løgn. Det er en fortælling der er tættere på mennesket, når det er mest uden maske..

Skrønen kan købes i signeret udgave direkte fra forfatteren for 100,- plus porto. (skriv og bestil på: empey@empey.dk)

eller på diverse bogplatforme som f.eks. her

Helt ude i Hampen – Fodbold og Old Boys (køb gennem saxo)

 

Jeg synes det er på sin plads med en lille påskekonkurrence…

Har du lyst til at vinde et tilsendt (paperback) eksemplar af min nye udgivelse: “Helt ude i Hampen – En skrøne” så læs her…

 

For deltagelse skal du gøre to simple ting:

  1. “Like” min empey.dk på facebook
  2. Skrive hvad der er på forsiden (hint: det er en giraf eller en bil)

Vinderen bliver udtrukket 31/3-16

  • jeg vil derefter sende et eksemplar til vinderen…

Helt ude i Hampen titelblad1  læs mere om bogen her

Anmelderne har f.eks. skrevet:

“Denne korte bog er en absolut både humoristisk og finurlig fortælling, som adskillige gange bragte et smil frem på mine læber.” Se resten af anmeldelsen her…

“Det bliver ikke det sidste jeg læser af denne forfatter, for sproget var nemt at læse, hjertevarmt og humoristisk. Jeg glæder mig meget til, at se hvad han ellers har på hjertet, for denne mand minder mig meget om en af mine ynglings forfattere – Jørn Riel.” Se resten af anmeldelsen her…

Helt ude i Hampen – En skrøne

Ny udgivelse af Mads-Peder Winther Søby på trapperne.

Helt ude i Hampen – En skrøne

Endelig er skrønen klar – nu afventer den blot det tekniske, hvorefter det er muligt at købe den på nettet om en uges tid (udgivelsesdag omkring 7/3).

Vejledende udsalgspris er 89,95 – så ingen bondegård behøver blive solgt, for at læse denne paperback-sag på 112 sider.

Skrønen kan også bestilles i et signeret eksemplar hos forfatteren, for den rørende billige sum af 70,- plus porto. Bestil ved henvendelse på empey@empey.dk

Skrønen er en humor-fortælling, men også en kærlighedsfortælling til “egenart”. Den er derfor til advarsel; en del anderledes end tidligere skriblerier fra forfatteren. 

Skrønen er tænkt som en selvstændig del 1 i en planlagt serie af skrøner fra Hampen.

Følg opdateringer omkring skrønen og andre skriblerier på www.empey.dk og/eller på facebook (empey.dk).

Forlaget er som tidligere BoD.

(Billedet: er “preview” af bagside/forside)

preview - helt ude i hampen - en skrøne