Helt ude i Hampen – En Skrøne

Helt ude i Hampen titelblad1

Helt ude i Hampen: - En skrøne

Køb skrønen på saxo.com eller som e-bog på saxo.com

 

Fem venner skal på langtur til Polen efter svinekød. Anders L. Kjeldsen, den uformelle leder af denne gruppe af mænd, har blæst til kamp mod et komplot. Et komplot af svinestreger der implicerer alle fra “bonde til de onde”. På vejen mod missionen bliver det pinagtigt, grinagtigt og krampagtigt, før vennerne forventer noget saftigt …

Forviklingerne er mange, og ruten er af omveje. De fem venner udsættes for adskillige strabadser. Det er en (næsten) sanddru, grotesk og til tider morsom beretning fra overdrevet. Det er en kærlighedserklæring til landsbysamfundet. Det er en kærlighedserklæring til al egenart.

“Helt ude i Hampen” er en talemåde, der bruges flittigt i folkemunde. Det er også et sted. Hampen er en landsby i Midtjylland. Hampen er at sammenligne med andre danske landsbyer. Talemåden om det der er “helt ude i Hampen”, har noget tilfælles med skrønen. Begge henviser til det fantastiske, det usandsynlige, men vigtigst af alt; de har en sandhed med sig. Husk på det, næste gang nogen siger helt ude i Hampen til dig! Det kan være fantastisk, det kan være ufattelig pinagtigt, og det er garanteret forekommet. En skrøne er ikke løgn. Det er en fortælling der er tættere på mennesket, når det er mest uden maske.

Køb et signeret eksemplar for 70,- plus porto direkte hos forfatteren

(bestilling med navn og adresse på email empey@empey.dk)

Den flotte lektørudtalelse på skrønen.

Sjov skrøne, der indimellem er velgørende helt ude i hampen.

Se hele lektørudtalelsen i linket:

Lektørudtalelse for “Helt ude i Hampen – En skrøne”

Bogblogger Fru Larsen anbefaler skrønen…

“Denne korte bog er en absolut både humoristisk og finurlig fortælling, som adskillige gange bragte et smil frem på mine læber.”

Se hele anmeldelsen her.

Bogblogger Pipalukbooks med en flot anmeldelse

“Det bliver ikke det sidste jeg læser af denne forfatter, for sproget var nemt at læse, hjertevarmt og humoristisk. Jeg glæder mig meget til, at se hvad han ellers har på hjertet, for denne mand minder mig meget om en af mine ynglings forfattere – Jørn Riel.”

Se hele anmeldelsen her.

Anmeldelse på bloggen B for bog

Anmeldelse fra Mit bogunivers

“Bogen er ikke noget for mig. Om det er fordi jeg ikke helt fanger humoren, eller blot ikke kan se det sjove i det, skal jeg ikke kunne sige. Jeg er ikke fan af historien, ser ikke den store mening med den, og mangler faktisk en dybere mening med det hele.”

Se hele anmeldelsen her.

Forlaget Empey er for tænksom, satirisk og humoristisk litteratur