Kai Randbæk Greve

Kære Kai, tak for at kunne dele dine tanker og oplevelser i din bog. Det er spændende og rørende læsning. Det er svært at sætte sig ind i en andens dybe krise, men her kan man som fagperson få et indblik i, hvad du tænker og føler. En vigtig pointe er, hvor altafgørende empati er, og at vi alle kan gøre en forskel ved at yde en medmenneskelig indsats.
Et andet budskab er; at trods modgang og store kriser kan livet igen blive værd at leve.
Jeg giver bogen min bedste anbefaling. Det var en fejl: Bogen var for kort og slap for hurtigt op, for hvad skal jeg nu læse?
Hanne Ballegård, sygeplejerske
Anmeldelse, sendt til forfatteren:

Kære Kai, tak for at dele dine tanker og oplevelser i din bog. Det er spændende og rørende læsning. Det er svært at sætte sig ind i en andens dybe krise, men her kan man som fagperson få et indblik i, hvad du tænker og føler. En vigtig pointe er, hvor altafgørende empati er, og at vi alle kan gøre en forskel ved at yde en medmenneskelig indsats.
Et andet budskab er; at trods modgang og store kriser kan livet igen blive værd at leve.
Jeg giver bogen min bedste anbefaling. Der var én fejl: Bogen var for kort og slap for hurtigt op, for hvad skal jeg nu læse?
Hanne Ballegård, sygeplejerske

Anbefaling:

”Ligesom Kai, har jeg tidligere haft sorg og modgang tæt inde på tilværelsen, og med sorgen følger også en ”undskyldning” som er gangbar for alle de ting man ikke når, eller har overskud til i livet – det handler i bund og grund om hvorvidt man bruger ”undskyldningen” eller ikke. Bogen giver et godt indblik i de personlige udfordringer det kan give, når man vælger ikke at bruge ”undskyldningen”; men i stedet vælger at leve livet fuldt og helt – på trods. God læselyst.”
Søren Gade, tidligere forsvarsminister

Omtale i Hedensted Avis:
https://www.hedenstedavis.dk/hedensted-juelsmindeavis/Debutroman-om-sorg-paa-nystartet-forlag/artikel/444986

 

Flot anmeldelse fra mit_lille_bibliotek

“Bogen er en fin og ærlig fortælling/terapeutisk “dagbog” hvor mange mennesker vil kunne finde lidt af deres egen fortælling, hvis de har mistet nogle af deres kæreste.”

Flotte 4 stjerner fra mitlillebibliotek

Flotte 4 stjerner til Kai, fra bog-anmelder Marisa Søby; https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1643480462468892&set=gm.891506377976490&type=3&theater&ifg=1

 

 

 

Kai Randbæk Greve

Født 1952, har en faglig baggrund som diakon og faglærer. Har gennem 44 år arbejdet med og for mennesker, dels indenfor ældreomsorgen, dels indenfor specialområderne epilepsi og hjerneskade og som underviser.

Har tidligere givet sparring og input til fagbøger, for eksempel,  Mennesket i Hjernen – en grundbog i neuropædagogik af Kjeld Fredens.

Deltager i den offentlige debat og giver sin mening til kende ved mødedeltagelse og læserbreve…

Bor i Juelsminde.  sammen med sin ægtefælle.

Debuterer som forfatter med romanen Når livet går i stykker – en fars beretning.

Der udkommer den 12.3.2020 på Forlaget Empey.

Forlaget Empey er for tænksom, satirisk og humoristisk litteratur