Helt ude i Hampen – Fodbold og Old Boys

Helt ude i Hampen - Fodbold og Old Boys

Helt ude i Hampen: Fodbold og Old Boys

Køb skrønen på f.eks. saxo.com eller som e-bog

Anders L. Kjeldsen er igen på spil. Nu er det i rollen som træner for en broget flok Old Boys spillere i Hampen. Der skal tænkes i utraditionelle strategier, hvis Hampen skal vinde over formstærke Ejstrupholm. Anders forestiller sig at fire angribere og en boksspiller er løsningen …

Der er blot et problem: Hampen IF’s Old Boys hold står uden en back. Tilsyneladende kan den nytilflyttede fodboldfilosof i Hampen være løsningen på alle Anders L. Kjeldsens fodbolddrømme …

“Helt ude i Hampen – Fodbold og Old Boys” er en selvstændig fortsættelse af “Helt ude i Hampen – En skrøne”.

Det er en (næsten) sanddru, grotesk og til tider morsom beretning fra overdrevet. Det er en kærlighedserklæring til landsbysamfundet. Det er en kærlighedserklæring til al egenart.

“Helt ude i Hampen” er en talemåde, der bruges flittigt i folkemunde. Det er også et sted. Hampen er en landsby i Midtjylland. Hampen er at sammenligne med andre danske landsbyer. Talemåden om det der er “helt ude i Hampen”, har noget tilfælles med skrønen. Begge henviser til det fantastiske, det usandsynlige, men vigtigst af alt; de har en sandhed med sig. Husk på det, næste gang nogen siger helt ude i Hampen til dig! Det kan være fantastisk, det kan være ufattelig pinagtigt, og det er garanteret forekommet. En skrøne er ikke løgn. Det er en fortælling der er tættere på mennesket, når det er mest uden maske.

Link til saxo.com: “Helt ude i Hampen – Fodbold og Old Boys

eller købt signeret udgave hos forfatteren for 100,- plus forsendelse (email bestilling med navn og adresse til empey@empey.dk)

Anmeldelser:

Fru Larsen med en fin og dejlig anbefaling

“Endnu en hyggelig og nærværende historie omkring det lille samfund i byen Hampen, hvor alle personer er skildret med hver deres sjove og “skæve” personligheder. Der er ingen tvivl om at samfund som Hampen findes rundt omkring, og jeg betragter denne fortælling som en hyldest til disse.”

Se hele anmeldelsen i linket nedenfor:

Boganbefaling af “Helt ude i Hampen – Fodbold og Old Boys” af Mads-Peder Winther-Søby

 

Anmeldelse fra Pipalukbooks:

Pipalukbooks har både ris og roser til mig for skrønen “Helt ude i Hampen – Fodbold og Old Boys”.

Hun skriver bl.a:

“Gode til fodbold bliver de nok ikke lige foreløbigt. Fodbold betyder bare så meget for dem, at det betyder mere at være med end at vinde.”

Se hele anmeldelsen på dette link:

Fodbold og Oldboys

Blogger Lars har været kritisk – se linket nedenfor…

 

Forlaget Empey er for tænksom, satirisk og humoristisk litteratur