Når du handler på empey.dk, handler du direkte med forlaget. Vi er ikke en stor og velsmurt salgsmaskine, men få dedikerede forlags-folk. Derfor må du beregne en levering på alt mellem 1-7 dage. Vi vil bestræbe os på, til en hver tid, at være i dialog med dig som kunde. Er der en forventet leveringstid på længere end ovenstående, vil vi kontakte dig, for at sikre os, at du stadig ønsker bogen.

Vi går gerne i dialog, hvis der er særlige ønsker, som f.eks. en forfattersignatur ;-).


Returvarer

Er varen mod forventning, beskadiget eller på anden vis, ikke efter hensigten, så kontakt evt. forlaget på mail empey@empey.dk , så vender vi fluks tilbage på henvendelsen.


Byttevarer tages også retur. I de tilfælde, må du som kunde dog forvente, selv at stå for returportoen. Vi har bevidst holdt priserne på et lavt niveau, som endog indeholder porto i prisen og hvor vi på forlaget (og vores forfattere) ikke bliver voldsomt rige på salgene...


Hensigten med salgssiden er derimod at få kvalitetslitteratur ud til læsere :-).


Sluttelig, så en stor tak til dig, der har fundet vej i junglen på nettet, og helt frem til denne forlags-webshop. Vi sætter pris på, at du handler direkte med forlaget.


Mange hilsner,

Forlaget Empey

Follow us


Forlaget Empey

Forlaget Empey kom til verden 1. December 2019. Forlaget vil koncentrere sig om udgivelser med et eksistentielt, filosofisk eller satirisk afsæt.

Adresse

Vejnavn:
Kejsdalen 26, Juelsminde, Denmark

Telefon:
40328516

Email:
empey@empey.dk