Betingelser og vilkår

for handel på- og brug af, hjemmesiden...

 

HANDELSBETINGELSER:

Når du handler på empey.dk, handler du direkte med forlaget. Vi er ikke en stor og velsmurt salgsmaskine, men få dedikerede forlags-folk. Derfor må du beregne en levering på alt mellem 1-7 dage. Vi vil bestræbe os på, til en hver tid, at være i dialog med dig som kunde. Er der en forventet leveringstid på længere end ovenstående, vil vi kontakte dig, for at sikre os, at du stadig ønsker bogen.


Vi benytter os primært af DAO, der giver mulighed for hjemmelevering. Det er af den årsag, vi efterspørger emailadresse, telefonnummer og selvsagt adresse...


Vi går gerne i dialog, hvis der er særlige ønsker, som f.eks. en forfattersignatur ;-). Vi vil ikke altid kunne efterkomme det, men vil gøre en ærlig indsats.


Forsendelse:

Prisen for forsendelse er indeholdt i den pris du ser på hjemmesiden.


Returvarer

Er varen mod forventning, beskadiget eller på anden vis, ikke efter hensigten, så kontakt evt. forlaget på mail empey@empey.dk , så vender vi fluks tilbage på henvendelsen.


Byttevarer tages også retur. I de tilfælde, må du som kunde dog forvente, selv at stå for returportoen. Vi har bevidst holdt priserne på et lavt niveau, som endog indeholder porto i prisen og hvor vi på forlaget (og vores forfattere) ikke bliver voldsomt rige på salgene...


Hensigten med salgssiden er derimod at få kvalitetslitteratur ud til læsere :-).


Hov, iøvrigt kan du bruge disse betalingskort på siden. Du kan handle med Visa- og Master-card.


OM VIRKSOMHEDEN:

Empey.dk er ejet og drevet af Forlaget Empey, cvr. 40972927, Kejsdalen 26, 7130 Juelsminde.

Empey.dk tager forbehold for trykfejl.

Du bedes venligst gennemgå vilkår og betingelser herunder grundigt før du benytter hjemmesiden.


DATABESKYTTELSE:

Empey.dk anvender cookies til at målrette og fodbedre indhold og annoncer på hjemmesiden. Ønsker du ikke der bliver opsamlet information, bedes du slette dine cookies og undlade at benytte hjemmesiden fremover.

Empey.dk sælger ikke personlige oplysninger til 3 parts virksomheder. Alle personlige oplysninger indsamles, såfremt arrangøren opretter en bruger.


empey.dk benytter sig af yourpay.io som betalings-gate.


EJENDOMSRET:

Alt materiale, herunder tekst, fotos, layout, opbygning og underliggende software er ejet af Forlaget Empey.

Det er ikke tilladt at kopiere, modificere, ændre, publicere, udsende eller overføre materiale fra Hjemmesiden eller den underliggende softwarekode uden empey.dks forudgående skriftlige samtykke.


ACCEPTABEL BRUG:

Hjemmesiden må alene bruges under gældende betingelser og vilkår.

 

Der må Ikke:

  • Udbredes information på eller via Hjemmesiden, som kan være skadeligt, uanstændigt, ærekrænkende eller på anden måde ulovligt.
  • Foretages oprettelse af falske brugere og anmeldelser.
  • Ødelægge Hjemmesidens helhedsindtryk, samt den underliggende softwarekode.
  • Skaffe eller forsøge at skaffe sig adgang til empey.dk.
  • Benytte hjemmesiden, så den krænker andre andres rettigheder.

Overholdes gældende betingelser og vilkår ikke, kan empey.dk uden advarsel nægte dig adgang til hjemmesiden.


EKSTERNE LINK:

empey.dk kan benytte eksterne links til andre hjemmesider. Disse er ikke godkendt og administreret af empey.dk og Forlaget Empey kan derfor ikke holdes ansvarlig for sidernes indhold. Adgang til disse hjemmesider er på eget ansvar.Sluttelig, så en stor tak til dig, der har fundet vej i junglen på nettet, og helt frem til denne forlags-webshop. Vi sætter pris på, at du handler direkte med forlaget.


Mange hilsner,

Forlaget Empey


Follow us


Forlaget Empey

Forlaget Empey kom til verden 1. December 2019. Forlaget vil koncentrere sig om udgivelser med et eksistentielt, filosofisk eller satirisk afsæt.

Adresse

Vejnavn:
Kejsdalen 26, Juelsminde, Denmark

Telefon:
40328516

Email:
empey@empey.dk


  • Visa
  • Mastercard
  • VisaElectron
  • Maestro