Manuskripter til Forlaget Empey

Forlaget Empey er et medudgiverforlag. Det betyder i praksis, at du som forfatter, er med til at finansiere udgivelsen. Forlaget Empey forbeholder sig dog retten til en litterær vurdering af manuskriptet, inden vi vælger at antage dit manuskript - vi ønsker vedkommende litteratur til læserne.

Omkostningen for forfatteren vil typisk ligge imellem 15-17.000,- Til gengæld får du som forfatter et stort antal bøger til eget salg, en stor del af fortjenesten og beholder dine rettigheder til værket. Derudover kan vi garantere, at dine ønsker til bogens udtryk og udformning vil blive taget seriøst hele vejen igennem dialogen med forlaget.

Et manuskript på Forlaget Empey, skal gennemgå en redaktionel proces, en korrekturlæsning og en grafisk opsætning.

Ethvert manuskript er forskelligt, enhver forfatter er unik og en enhver proces forskellig. Tøv ikke med at skrive til forlaget med spørgsmål angående udgivelse af dit manuskript. Så taler vi sammen om forventninger og ønsker.

Mange hilsner,

Forlægger, Mads-Peder Winther Søby

mail: empey@empey.dk

Follow us


Forlaget Empey

Forlaget Empey kom til verden 1. December 2019. Forlaget vil koncentrere sig om udgivelser med et eksistentielt, filosofisk eller satirisk afsæt.

Adresse

Vejnavn:
Kejsdalen 26, Juelsminde, Denmark

Telefon:
40328516

Email:
empey@empey.dk