Sproget på sin helt egen finurlige måde...

5 stjerner fra anmelder Marisa Søby


Endnu en gang bruger Mads-Peder sproget på sin helt egen finurlige måde. Det er velovervejede, anderledes og ikke mindst filosofisk. Som jeg før har oplevede med hans bøger stiller de sig spørgende over for menneskeligheden. Denne bog er ingen undtagelse. Jeg fik tænkt meget over løst og fast - stort og småt, da jeg læste denne bog.


Bogen består af flere handlingsforløb, har forskellige personer i fokus og springer i tiden, men selv om dette kan lyde lidt forvirrende, så er Mads-Peder endnu engang lykkes superfint med det. På en diskret, men velovervejet måde har han altid læseren med på tid og sted i fortællingen. Men det bedst ved denne bog er nok Mads-Peders måde at skrue fortællingen sammen. Det hele starter med en masse små separate fortællinger, der lidt efter lidt spindes sammen til en fin rød tråd og jeg må ærligt indrømme at han har skabt endnu en velskrevet filosofisk roman.

Follow us


Forlaget Empey

Forlaget Empey kom til verden 1. December 2019. Forlaget vil koncentrere sig om udgivelser med et eksistentielt, filosofisk eller satirisk afsæt.

Adresse

Vejnavn:
Kejsdalen 26, Juelsminde, Denmark

Telefon:
40328516

Email:
empey@empey.dk