Det er en af de mest tankevækkende julebøger...

Målgruppe: Den voksne læser, eller højtlæsning for hele familien

⭐⭐⭐⭐


Det er en af de mest tankevækkende julebøger jeg har læst. Mads-Peder formår virkelig at kombinerer hans filosofiske og tankevækkende måde at skrive på med julehygge, humor og december stemning. Jul i Juls-minde er ikke den mest julet bog du kan finde, så hvis du ikke kan få nok at nisser, jul og december, så er dette måske ikke bogen for dig. Hvis du til gengæld gerne vil se julen i et nyt perspektiv og blive mindet om hvad julen virkelig handler om: Hygge og næstekærlighed, så vil jeg klart anbefale dig denne bog.

Mads-Peder skriver som altid i et filosofisk sprog, dog mere beskrivende i denne bog. Det er let som læser at følge med i handlingen, bogen er skrevet til det voksne publikum, men vil også egne sig godt til højtlæsning for hele familien. Børnene vil kunne nyde en god fortælling, mens de mere livserfarende vil kunne sætte bogen i perspektiv og reflektere den til vores samfund – især i 2020. Ligeledes er bogen bygget op af korte kapitler, alle med en illustration af lokale kunstnere. Bogens korte kapitler gør at bogen passer godt til en travl hverdag.

Alt i alt en vellykket julebog med en dybere handling end mange af de andre bøger man kan finde på marked.


https://www.facebook.com/groups/376775076116292/permalink/1040776769716116/

Follow us


Forlaget Empey

Forlaget Empey kom til verden 1. December 2019. Forlaget vil koncentrere sig om udgivelser med et eksistentielt, filosofisk eller satirisk afsæt.

Adresse

Vejnavn:
Kejsdalen 26, Juelsminde, Denmark

Telefon:
40328516

Email:
empey@empey.dk