Denne bog er usædvanligt smukt skrevet

Når livet går i stykker - en fars beretning

AF KAI RANDBÆK GREVE

ANTAL SIDER: 185

GENRE: BOG OM SORG

⭐⭐⭐⭐

 

Denne bog er usædvanligt smukt skrevet. Kai formår at fortælle sin historie på en måde så han lægger vægt på de sørgelige hændelser, men uden at det bliver for hjerteskærende og vi kan, som læsere, tydeligt sætte os ind i hans følelser og sorg. Han formår virkelig at ramme denne hårfine balance rigtig godt!

 

Bogen er bygget op så handlingen tager afsæt i forskellige skælsættende datoer og hvert kapitel omhandler således en af disse datoer. Det gør kun fortællingen endnu smukkere, at man kan sætte den i perspektiv til resten.

 

Bogen tager ikke kun fat i sorgen, men også i alle de praktiske udfordringer der følger med, ydermere handler bogen ikke kun om det sørgelige og udfordrende ved at miste, den handler også om at komme videre. Den beviser at det er muligt, selvom sorgen fra dengang aldrig vil blive glemt. Så kort sagt er det utrolig smuk fortælling, som man klart bør havde med i sine tanker, hvis man er på jagt efter bøger om sorg.

 

Marisa Søby

Follow us


Forlaget Empey

Forlaget Empey kom til verden 1. December 2019. Forlaget vil koncentrere sig om udgivelser med et eksistentielt, filosofisk eller satirisk afsæt.

Adresse

Vejnavn:
Kejsdalen 26, Juelsminde, Denmark

Telefon:
40328516

Email:
empey@empey.dk