Kære anmelder – læs her

Som forfatter har jeg stor interesse i at få mine bøger anmeldt. Omtale er med til at sætte mine værker på det litterære landkort. Jeg er endda så heldig, at mit forlag tilbyder at udsende anmeldereksemplarer til interesserede blog-anmeldere eller journalister:

“Har du vakt mediernes interesse for din bog? Så er det nok med en kort besked fra redaktøren eller bloggeren via e-mail til presse@bod.dk, som indeholder adresse og den ønskede titel, så sender vi et trykt gratis eksemplar af din bog til vedkommende. Journalister bedes vedlægge en kopi af deres pressekort.”

Læs evt. hele “skriftet” om anmeldereksemplarer nedenfor

(eller alternativt – tryk på linket nederst…).

Så skriv endelig en mail til BoD.

(med dit navn og adresse; samt evt. din blogadresse)

presse@bod.dk

og bestil en eller flere af mine titler til anmeldelse:

Mine udgivelser

En skuffe fuld (2017)

Digteren mellem linjerne (2016)

Helt ude i Hampen – Fodbold og Old Boys (2016)

Helt ude i Hampen – En Skrøne (2016)

.

Forfattere ikke bare ønsker at blive læst – de ånder for at have læsere…

2016-01-14 14.26.26

ANMELDEREKSEMPLARER (sådan skriver BoD)

Det gør din bog mere kendt og tilgængelig for læserne, hvis den bliver omtalt i medierne. BoD hjælper dig med markedsføring og pressearbejde ved at udsende gratis anmeldereksemplarer til journalister og litteraturbloggere.

Har du vakt mediernes interesse for din bog? Så er det nok med en kort besked fra redaktøren eller bloggeren via e-mail til presse@bod.dk, som indeholder adresse og den ønskede titel, så sender vi et trykt gratis eksemplar af din bog til vedkommende. Journalister bedes vedlægge en kopi af deres pressekort.

Benyt dig af vores gratis forfatterservice for markedsføring af din bog og informér mediefolk om muligheden for at få gratis anmeldereksemplarer på din forfatterhjemmeside eller i dit pressearbejde.

.

Link til BoD omkring anmeldereksemplarer

Livet, kærligheden, erindringer og digtningen over den store fortælling, i et spænd mellem sandhed og historie