ny udgivelse – Vi var mennesker i skyggernes tid – ny udgivelse

Forfattere i Juelsminde støtter Knæk Cancer

 

Jul i Juls-minde udkommer 31/10-2020

Prisen bliver overkommelige 125,-

Jul i Juls-minde er en humoristisk og fabulerende julefortælling, der tager sit afsæt i Bjerre Herred, hvor nisserne har fået nok af menneskenes stress og jag.

Julekalenderen er henvendt til et voksent publikum og har eventyrets magiske afsæt om, at menneskene skal lære og indse noget væsentligt, førend de kan komme i hus med juleglæde og julestemning.

For læseren venter der en rejse med et blandet persongalleri af mennesker og nisser. Hvordan skal menneskene indse, at julestemningen er vigtig?

”Snart konstaterer stort set alle i mængden i deres stille sind, at eftersom ingen biler fungerer længere, og at stort set alle på halvøen arbejder udenfor ismurens kontante afgræsning, så er stort set alle afskåret fra at tage på arbejde.

(…) De nyder tanken om et par dage fri fra den travle hverdag. Den slags ved de dog instinktivt, at de ikke skal råbe for højt om, da hele tidsånden vil være på nakken af dem. Derfor tier de med deres inderste følelser af kærkommen frihed.”

Jul i Juls-minde foregår i Bjerre Herred, er illustreret af lokale illustratorer, skrevet af en lokal forfatter og udgivet på et lokalt forlag.

Området, der ligger på Juelsminde-halvøen, er normalt kendt for alt andet end ismure og indelukke. Bjerre Herred er kendetegnet ved dets bakker, kyst og skov. Hovedbyen i Bjerre Herred er Juelsminde, der hvert år trækker et stort antal turister til de vidtstrakte strande og dejlige skovområder.

Fortællingen kan læses af alle, der har et ønske om julestemning. Jul i Juls-minde blev påbegyndt længe inden, vi havde hørt om Corona, og er derfor ikke en bagvendt kommentar til det frygtede virus. Den bør dog alligevel læses af alle, der har et ønske om at genfinde nogle gamle juledyder fra før verden gik af lave.

“Vi var mennesker i skyggernes tid”. Udkommer 21. marts 2018

Vi var mennesker i skyggernes tid følger vi en ung sønderjyde i en tysk skyttegrav under 1. verdenskrig i den sidste time inden angrebet kendt som “ Den store tyske forårsoffensiv” i 1918. Hovedpersonen er en reflekteret ung mand og meget af den sidste tid, inden det farlige angreb, går med tilbageblik og refleksioner omkring livet, døden, kærligheden, kultursammenbrud, Gud og alt derimellem…

Køb/forudbestil bogen:

hos forlaget Forlaget brændpunk

Hos Saxo boghandel

eller et signeret eksemplar hos forfatteren ved henvendelse på empey@empey.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.