Connie Friis-Holst – Karla med K

Karla med K

Forfatter: Connie Friis-Holst

Udgivet: 2015

Forlag: Saxo Publish PoD (www.larsensblog.dk)

Antal sider: 208

ISBN: 9788740912319

Bagsideteksten:

Nogle gange skal der kun et enkelt brev til at ændre hele tilværelsen. Sådan skete det for Karla den efterårsdag, hvor hendes overbo Victor, bankede på hendes dør. Han havde ved en fejltagelse fået et brev, der var adresseret til hende. Brevet vendte på alle måder op og ned på Karlas rolige og, på mange måder, kedelige liv. Brevet blev også begyndelsen på nye venskaber, men også en forelskelse, der langsomt udvikler sig i en helt forkert og dramatisk retning. Karla bliver manipuleret ind i et spind af løgne, og bliver langsomt overbevist om, at det er hende, der er paranoid og selv opdigter påståede hændelser.

Empey anmelder:

Karla med K er en mærkelig bog. Jeg var sært underholdt, da jeg først kom ordentligt igang med bogen – de første sider virkede trivielle på mig. Forsiden giver ikke mange hints om indholdet, og bagsideteksten forvirrer (og pirrer) læseren. Bogen er mærkelig, fordi den hverken er fugl eller fisk. Den spiller på nogle af thrillerens præmisser, men er pakket så meget ind i dagligdag, at jeg som læser føler mig både hygget omkring og bevidst om, at der trækker skyer op i horisonterne af Karlas liv…

Bogen er letlæst, men den er faktisk rigtig god. Fortællesproget er ganske udemærket. Jeg var hensat i en konstant forvirring omkring, at Karla kunne gennemløbe forandringer i så rivende hast – der er dog en forklaring på alting…

Dette er en bog om at tage chancer, om at chancer der tages kan medføre smerte, og det er en bog omkring slet ikke at turde… . Er det for kryptisk? Læs bogen. Bag al hygge-overfladen, så er der faktisk en spændende thriller gemt i hverdagen; gemt igennem nogle måneder af Karlas liv; endda med et lille tvist. Jeg vil anbefale denne bog. Den er faktisk anderledes, og den har også noget på hjerte. Inde bag dagligdagen…

Udgaven jeg har læst er lånt igennem bibliotek.dk. “Karla med K” er udkommet i en ny og redigeret udgave (med ændret bagsidetekst) på BoD.

Metadata på den nye udgave er som følger:

Udgivet: 2. oplag 2016
Forlag: Bod – Books on Demand (www.friis-holst.com)
Antal sider: 208
ISBN: 9788771704198

En tanke om “Connie Friis-Holst – Karla med K”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.